Domaća mesara

Kompanija Domaća trgovina za sve svoje banere obezbjeđuje snabdjevanje mesom iz sopstvenog pogona za preradu svježeg mesa u Spužu.
Naš pogon izgrađen je i opremljen u skladu sa domaćim i svjetskim standardima higijene i prerade svježeg mesa.

Sledljivost.

Međunarodni i domaći standardi su obavezujući ali još više obavezuje ASK (Aroma sistem kvaliteta) – naša interna procedura koja omogućava da znamo porijeklo mesa koje prodajemo. Dobavljači sa kojima sarađujemo su poznati u našem regionu.

Nastojimo da ponudom kvalitetnih proizvoda svježeg mesa zadovoljimo ukus i potrebe naših potrošača.

 

Sopstveni pogon za preradu svježeg mesa.

Zahvaljujući našem timu koji čine vrhunski poznavaoci svog zanata, izvanrednoj saradnji sa farmerima i našem modernom pogonu za obradu mesa, uspjeli smo da stvorimo jedinstvenu ponudu kvalitetnog svježeg mesa.

Kvalitet svježeg mesa je zagarantovan primjenom visokih standarda u procesu odabira sirovine, kontrole kvaliteta, hladnog lanca dostave kao i u procesu primjene brzih dijagnostičkih testova za identifikaciju bakterija.

Pakovano ili na mjeru?

Meso koje kupujete u našim banerima dolazi sa istog mjesta kroz hladni lanac dostave, pa je sasvim svejedno da li kupujete zapakovano meso i štedite vrijeme tokom kupovine i u pripremi ili se odlučite za birani komad mesa kojim će vas poslužiti naši eksperti za meso u Domaćoj mesari. Razlika u kvalitetu ne postoji!