MESAR – Žabljak – Pljevlja
Opis posla
- Usluga kupaca i odgovornost za kvalitet pružene usluge;
- Učešće u procesu naručivanja, prijema i izlaganja robe, kvantitativno i vremenski;
- Priprema mesa za prodaju, klasifikuje i aranžira;
- Postavljanje i kontrola ispravnosti deklaracija i cijena;
- Klasifikacija robe i otpis;
- Poštovanje pozicija pri izlaganju robe;
- Praćenje rokova trajanja robe;
- Odgovoran je za ispravnost dokumentacije koja prati robu;
- Kontroliše ispravnost opreme i o tome obavještava nadređenog;
- Odgovoran je za održavanju higijene na odeljenju i za svoju ličnu higijenu prilikom manipulisanja robom;
- Sprovođenje i stalno poboljšanje sistema kvaliteta u skladu sa definisanim ciljevima sektora/službe;
- Sprovođenje i poštovanje standarda i procedura HACCP-a na odeljenju.
Potrebne kvalifikacije
- III-IV stepen, bez obzira na usmjerenje;
- Poznavanje procesa obrade mesa;
- Najmanje 1 godina radnog iskustva na istim poslovima.