Otvoren Novi City market u Tivtu

Tokom tri dana kupcima je dostupno neodoljivih 20% popusta na cijeli asortiman

Danas 13.maja svečano je otvoren City market u Tivtu. Prvog dana otvaranja svaki kupac ima priliku da kupi proizvode sa 20% popusta i to na kompletnu ponudu, a uz to prvih 500 računa na poklon dobijaju gratis proizvode.City market je pripremio mnoga iznenađenja za svoje sugrađane i tokom naredna dva dana.
Popust od 20% na sve proizvode biće aktuelan i sjutra, dok će prvih 50 kupaca koji potroše više od 50 eura dobiti na poklon i City preškir. Trećeg dana od otvaranja, 15.maja, lojalni kupci će uživati u istom popustu od 20%, dok će četiri srećna potrošača dobiti nagradne vaučere od 50 eura, i to za svakog 50. i 100. kupca na obje kase.

Iznenađenja se nastavljaju sve do 25.maja, sa specijalnom ponudom koja je dostupna potrošačima.

 

City market u Tivtu sada ima moderan ambijent uz profesionalnu uslugu i prijateljsko osoblje spremno da pomogne, što čini da kupovina bude prijatna. Asortiman uključuje domaće i strane brendove, svježe voće i povrće, pakovano meso i široku paletu proizvoda iz pekare.

 

„Domaća trgovina se trudi da ispuni želje svojih kupaca, prateći trendove savremenog načina kupovine. Poklonima i popustima iz asortimana želimo da nagradimo lojalne potrošače, uz podršku tima zaposlenih na koje smo ponosni, jer oni su uvijek spremni da odgovore na sva pitanja i pomognu kupcima” poručuju iz Domaće trgovine.

 

Kompanija Domaća trgovina ima 64 maloprodajna objekta širom zemlje, svakodnevno se posvećuje potrošačima, ali i brine o partnerima koji doprinose kvalitetnoj ponudi.