Otvaranje City marketa u Kolašinu donosi trodnevne popuste, poklone i iznenađenja

“U Kolašinu se danas, 10. juna, otvario novi City market, donoseći mnoštvo pogodnosti za sve potrošače sa jedinstvenim popustima, poklonima i iznenađenjima, koji čine kupovinu nezaboravnom.
Tokom tri dana svi kupci mogu da iskoriste popust od 20% na cjelokupan asortiman. Pored toga City market je pripremio za dan otvaranja i 500 poklon proizvoda, a prvih 100 kupaca tog dana dobiće i besplatnu piknik prostirku koja je idealna za ljetnji period, porodična ili prijateljska okupljanja.
Drugog dana, 11. juna, City market nagradiće 50 lojalnih potrošača koji budu imali račun iznad 50 eura, poklon termosima. Da Domaća trgovina misli na svoje potrošače pokazuju i malim znakom pažnje tokom sva tri dana, jer će svi kupci imati priliku da degustiraju La Lorraine krofne sa pistaćima.
„Naš cilj je da budemo u trendu i da osluškujemo želje potrošača i prilagođavamo naše markete savremenom načinu kupovine. Mi nagrađujemo lojalnost potrošača popustima i mnogobrojnim poklonima iz našeg asortimana, a svakog dana idemo korak dalje, jer naši zaposleni imaju inicijativu, energiju i cilj im je da uvijek budu na usluzi“, poručuju iz Domaće trgovine.

Moderno okruženje i vrhunska usluga
Novi City market u Kolašinu nudi moderan ambijent, profesionalnu uslugu i prijateljsko osoblje koje je uvijek spremno da pomogne i odgovori na sva pitanja. Ono što krasi maloprodajne objekte je izuzetan asortiman domaćih i stranih brendova, svježeg voća i povrća, kao i proizvodi koji dolaze iz njihove pekare.
Ulaganje u nove objekte i proširenje ponude
Cilj Domaće trgovine je da renovira postojeće objekte, i otvara nove, gdje postoji potreba u odnosu na zahtjeve potrošača. Njihov asortiman robe široke potrošnje, zadovoljava potrošačku korpu svih generacija. Zato se danas u svih 64 maloprodajna objekta, na osnovu istraživanja koja kontinuirano sprovode zajedno sa partnerima, na policama uvijek nalazi kvalitetna roba.
Podsjetićemo i na Club Plus program koji nagrađuje lojalne potrošače Aroma, City i Conto marketa sa čak 5% povrata novca za svaku trgovinu veću od 15 eura.
Planirajte da posjetite novo mjesto za trgovinu u Kolašinu, jer vrijedi da se iskoriste sve pogodnosti koje su pripremili za vas. Čekaju vas.