Markice skupi, pa pametno kupi

Nagradite sebe – iskoristite program lojalnosti

Pravo je vrijeme da obradujete sebe nečim posebnim i korisnim! Zamislite kako bi bilo divno nositi novi Xiaomi pametni sat, pratiti svoje zdravlje i fitnes ciljeve s lakoćom, ili kupiti kvalitetan kofer  za putovanje, ranac ili torbu za lap-top brenda American tourister po sniženoj cijeni i do 45%. Danas je to moguće i to uz program lojalnosti u vašim omiljenim Aroma, City i Conto marketima. Zvuči sjajno, zar ne?
Kako funkcioniše program lojalnosti? Vrlo je jednostavno – svaka kupovina iznad 5 € donosi vam markicu. Kupovinom proizvoda brendova partnera dobijate dodatnu markicu. Prikupljanje markica traje od 1. juna do 15. avgusta, a artikle sa popustom možete kupiti do 31. avgusta 2024. godine.
Ovo je jedinstvena mogućnost da sebe obradujete Xiaomi pametnim satom moderne tehnologije koja nudi sve što vam je potrebno – od praćenja otkucaja srca do praćenja kvaliteta sna.
Izbor je veliki pa predlažemo da odaberete nešto što vama najbolje odgovara. U ponudi je Xiaomi 8 Active, koji ima ultra veliki ekran sa 50+ sportskih režima, cijelodnevno praćenje otkucaja srca i spavanja, SpO2 u krvi, mjerenje nivoa stresa i korišćenje do 14 dana sa jednim punjenjem, i to za 19,99 € i 4 markice.
Xiaomi 8 sa ekranom AMOLED od 1,62” pruža do 16 dana korišćenja sa jednim punjenjem, a od danas ga možete kupiti za 32,99 € i 5 markica. Ovaj sat ima i automatsko podešavanje osvijetljenosti sa preciznim prilagođavanjem osvijetljenosti okoline.
Slične karateristike ima Xiaomi 8 PRO sa AMOLED ekranom od 1,74” sa 150+ fitness režima, 100+ novih i modernih brojčanika, njegova cijena uz loyalty program je 59,99 € uz sakupljenih 5 markica.
Za ljubitelje većih AMOLED ekrana od 1,97” i kapacitetom baterije od 470 mAh kao i nešto dužim trajanjem do 20 dana za jedno punjenje, u ponudi je Redmi WATCH 4 po cijeni od 75,99 € i 7 markica.
Dok vrijeme neumitno leti, prikupljajte markice i odaberite svoj novi Xiaomi pametni sat, ali i savršeni kofer za putovanja, torbu za posao, praktičan ranac i torbu za laptop American Touristera –linije  Samsonite brenda.
Koferi i rančevi za kraća i duža putovanja, ali i svakodnevne avanture, u ponudi su programa lojalnosti. Kofer Tracklite je dimenzija 55x40x20 cm, težak je samo 2,6 kg i napravljen od ABS materijala. Uz 7 markica može biti vaš za samo 75,99 €.
Iste dimenzije ima i Airconic kofer težine samo 2 kg, izrađen od 100% polipropilena. Njegova cijena je 79,99 € uz 7 markica.
Nešto su veći dječiji koferi Wavebreaker Disney , koji su teški po 2,6 kg i napravljeni od ABS materijala. Njihova cijena je 85,99 € uz sakupljenih 7 markica.
Ako vam je potreban novi kvalitetan ranac ili torba za laptop, vaš izbor može da bude ranac Urban Groove, čije su dimenzije 48x32x23,5 cm. Napravljeni su od poliestera, što omogućava da ih nosite po kiši, ali su idealni i za kraća putovanja. Njih možete kupiti za samo 29,99 € i 4 markice.
Torba za laptop At Work 15,6” najbolji je izbor za svaki poslovni dan, njene dimenzije su 32×41,5×12 cm i napravljena je od poliestera, sada je možete kupiti po cijeni od 25,99 € uz sakupljene 4 markice.
Svi koji vole da svoje sitnice svaki dan nose sa sobom, torbica Street Hero može biti uz vas za 15,99 € i 4 sakupljene markice.
Ova ponuda programa lojalnosti odnosi se na proizvode koji su dostupni u većim marketima Aroma, City i Conto. Važno je znati da se popusti obračunavaju na kasi uz ispunjen kupon, i ne mogu se kombinovati s drugim popustima.
Sledeći put kada budete išli u kupovinu sjetite se ovog programa lojalnosti, jer ne samo da ćete uštedjeti, već ćete i unaprijediti svoj svakodnevni život kvalitetnim proizvodima. Markice se ne mogu zamijeniti za novac i ne mogu se sabirati vrijednosti više računa kako bi se ostvarilo pravo na markicu. Ukoliko nemate dovoljno markica, proizvode možete kupiti po punoj cijeni. Pridružite se programu, sakupljajte markice i nagradite sebe!