Još jedna Aroma u Podgorici, još jedno omiljeno mjesto za kupovinu

Specijalna ponuda i pokloni za kupce

Dragi naši potrošači, s velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je svečano otvoren novi Aroma market u Podgorici, na adresi: Bulevar Stanka Radonjića 63. Pridružite nam se danas i proslavite otvaranje sa nama, uz posebnu ponudu koja će trajati čak 10 dana.
Danas je svim kupcima omogućeno da odaberu svoje omiljene proizvode i da na njih dobiju čak 20% popusta. Pored toga, potrošači će dobiti gratis proizvode, a prvih 200 potrošača dobija piknik prostirku na poklon. Ne propustite ovu fantastičnu priliku da obezbijedite sve što vam je potrebno po nevjerovatnim cijenama. Sjutra takođe dajemo 20% popusta na kompletan asortiman, ali to nije sve – prvih 50 kupaca koji potroše više od 50 eura dobiće na poklon ekskluzivni peškir Aroma. Trećeg dana, osim što ćete uživati u 20% popusta na kompletan asortiman, imaćete priliku da osvojite nagradne vaučere! 100. kupac na sve tri kase osvojiće vaučer u vrijednosti od 50 eura. Možda ste baš vi srećni dobitnik, pa zato ne propustite da nas posjetite i obavite svoju kupovinu.
Dođite da zajedno proslavimo otvaranje našeg objekta i iskoristite priliku da postanete član Club Plusa i da  iz naše fantastične ponude koju smo pripremili za vas odaberete baš ono što vama treba. Vidimo se u Aromi u Bulevaru Stanka Radonjića 63, jer vrijeme je za popuste i poklone.