Domaća trgovina i Vladin program za stručno osposobljavanje

Domaća trgovina  i ove godine učestvuje u Vladinom Programu za stručno osposobljavanje, te pozivamo sve visokoškolce da se prijave i postanu dio našeg tima.

Tokom pripravničkog programa, visokoškolci će imati priliku da se upoznaju sa svim procesima rada u našoj kompaniji u sektorima nabavke, finansija, prava, prodaje, veleprodaje, maloprodaje-menadžeri kulinarstva, marketinga  i da  uče od kolega, a zatim i sami obavljaju svoje radne zadatke .

Veoma smo ponosni što su nekadašnji učesnici Vladinog programa, danas članovi našeg tima.

Jedna od visokoškolaca koja je bila dio Vladinog programa je Edina Hot, koja je sada zaposlena u kompaniji –sektor nabavke.

“Nakon završenog Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, izabrala sam Domaću trgovinu  i dobila priliku da usavršavam znanje u sektoru nabavke. Moje iskustvo za proteklih devet mjeseci je bilo raznovrsno: unaprijedila sam komunikacijske vještine i pregovaračke sposobnosti, poznavanje računarskih programa…

Budućim pripravnicima bih preporučila Domaću trgovinu, jer će u njoj  naići na dobar kolektiv koji je spreman da pomogne i poduči.” – prenosi svoje utiske naša draga Edina Hot.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja o stažiranju, kontaktirajte nas na mail: konkurs@domacatrgovina.me

Iskoristite priliku da i vi budete dio jedne od najvećih kompanija u Crnoj Gori, prijavite se na https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje.