MESAR – Podgorica, Bar , Kotor, Budva

Sektor

Maloprodaja

Tip posla

Puno radno vreme

Opis posla

  • Usluga kupaca i odgovornost za kvalitet pružene usluge;
  • Učešće u procesu trebovanja/naručivanja, prijema i izlaganja robe, u skladu sa internim aktima i standardima Društva i zahtjevima HACCP;
  • Priprema mesa za prodaju, klasifikuje i aranžira
  • Postavljanje i kontrola ispravnosti deklaracija i cijena
  • Klasifikacija robe i otpis
  • Poštovanje pozicija pri izlaganju robe
  • Praćenje rokova trajanja robe
  • Odgovoran je za ispravnost dokumentacije koja prati robu;
  • Kontroliše ispravnost opreme i o tome obavještava nadređenog;
  • Odgovoran je za održavanju higijene na odeljenju i za svoju ličnu higijenu prilikom manipulisanja robom
  • Sprovođenje i stalno poboljšanje sistema kvaliteta u skladu sa definisanim ciljevima sektora/službe
  • Sprovođenje i poštovanje standarda i procedura HACCP-a na odeljenju

Potrebne kvalifikacije

  • II – III stepen, bez obzira na usmjerenje
  • Poznavanje procesa obrade mesa
  • Najmanje 1 godina radnog iskustva na istim poslovima